Om het ook op de camping van het EK Motoball gezellig te houden, zijn we genoodzaakt om een aantal regels op te stellen waaraan iedereen zich dient te houden. We verzoeken je om hiermee rekening te houden. Onze medewerkers zullen toezien dat de regels strikt worden toegepast.

 

Vrijwilligers
We willen je erop wijzen dat het EK Motoball 2016 een evenement is dat door vrijwilligers wordt georganiseerd en vragen je begrip voor het werk dat zij doen. Met de besteding van hun vrije uren zorgen zij ervoor dat dit evenement kan plaatsvinden.

 

Streng tegen overtreders
Tijdens het EK Motoball dienen alle campingbezoekers zich te houden aan het campingreglement. Moedwillige overtreders van de huisregels en/of het campingreglement worden onherroepelijk door de beveiliging van het terrein verwijderd.

 

Openingstijden
Onze camping opent op maandag 25 juli om 12.00 uur en sluit op maandag 1 augustus om 11.00 uur. Het is niet mogelijk om langer gebruik te maken van onze faciliteiten.

Omdat er ook gezinnen met kinderen gebruikmaken van onze camping, dient na 22.00 uur volledige rust in acht genomen te worden.

De camping is autovrij. Nadat de spullen zijn uitgeladen, dien je de auto te parkeren op de parkeerplaats. De auto mag pas weer de camping op wanneer je gaat vertrekken.

 

Toegang
De camping is toegankelijk voor auto’s en campers met een maximum gewicht van 3.500 kg. Vrachtwagens en grote aanhangwagens zijn niet toegestaan.

De camping is alleen toegankelijk voor personen die er ook daadwerkelijk kamperen. Hierop wordt bij de ingang gecontroleerd.

 

Plaatsen van tenten, caravans, campers etc.
Meld je bij aankomst bij de campingbeheerder. Je vindt je kampeerplaats op aanwijzing van de organisatie. Wij proberen de groepen die zich per voorinschrijving hebben opgegeven bij elkaar te plaatsen.

Let op: de rijpaden (3,5 meter breed) en de nooduitgangen dienen altijd vrijgehouden te worden, vanwege regels van de brandweer. Deze gebieden worden afgezet met linten.

Om veiligheidsredenen is een maximaal aantal van vijftien personen per tent toegestaan met een maximum grootte van 30 m2 (bijv. 6 x 5 meter).

 

Stroom
Op de camping zijn diverse stroompunten aanwezig. Gasten zorgen zelf voor een degelijke verlengkabel van 230 Volt. Onze stroomkasten zijn voorzien van geaarde contactaansluitingen (schuko). De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor defecten aan apparatuur die wordt aangesloten op onze stroomvoorziening.

 

Houd de camping schoon
Er worden voldoende voorzieningen getroffen om vuilnis in te deponeren. Tevens worden er vuilniszakken uitgedeeld. Deze worden dagelijks ook weer opgehaald. Ruim je eigen afval op en neem je spullen ook gewoon weer mee naar huis. Let vooral op glas(scherven) en tentharingen. Een beter milieu begint bij jezelf! Laat je buitensporig veel rotzooi achter, dan worden de opruim– en afvoerkosten op jou verhaald.

Geen open vuur
Op last van de brandweer zijn open vuren absoluut verboden. Dus ook geen fakkels, vreugdevuurtjes en vuurkorven. Vuur stoken betekent definitief van de camping verwijderd worden. Besef goed dat een (onschuldig bedoeld) brandje ernstige gevolgen kan hebben als dat brandje overslaat naar een tent, caravan, camper of auto.

 

Geen geluidsinstallaties
Enorm grote geluidsinstallaties waarmee je de hele camping van jouw favoriete muziek kunt voorzien, zijn niet toegestaan, evenals megafoons. Heb je een kleine geluidsinstallatie bij je, dan bepaalt de organisatie het maximale volume. Zingen en feestvieren mag zolang je buren er geen last van hebben. Alle geluidsinstallaties worden uiterlijk om 22.00 uur uitgeschakeld.

Geen tapinstallaties
Tapinstallaties zijn niet toegestaan op de camping en worden direct in beslag genomen.

 

Organisatie
Medewerkers van de organisatie zijn 24 uur per dag op de camping aanwezig en zijn ook als zodanig te herkennen. Zij zijn er in het belang van de bezoekers en zullen al je vragen beantwoorden. Daarnaast is de organisatie altijd bepalend in alles waarin dit reglement niet voorziet.

Aansprakelijkheid
De organisatie van het EK Motoball kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging, verlies of diefstal van eigendommen. Betreden en kamperen gebeurt op eigen risico.

Sanitair
De organisatie van het EK Motoball plaatst douches en toiletten op de camping. Deze worden regelmatig schoongemaakt, maar het is ook aan de bezoekers om deze schoon te houden. Als er iets aan scheelt, meld dit dan bij de organisatie.

 

De organisatie wenst je een geweldig EK Motoball toe!